8 TIPS MENGHEMAT BBM Versi Semarang

8 TIPS MENGHEMAT BBM
1. Nek pas dalan turunan mesine mbok pateni(ojo seblahmu sing mbok pateni...MESINE)
2. Nek ono lampu bang jo sing itungan ongkone nganti 200 detik, mending mesine mbok pateni (ora popo, ora doso kok mateni mesin)
3. Yen pas dalane macet pol, mending mbok surung alon alon (ora usah isin isin barang...mengko kan okeh sing do melu melu nyurung)
4. Nek tuku bensin ngejak ibumu...kongkon ngenyangke (nek rak entok dinyang tinggal wae...biasane let sedelok kan di undang dol bensine)
5. Nek pas mangkat kerjo, mending nunut koncomu (nek koncomu goncengan karo bojone opo anake, mbok jak telon menowo gelem)
6. Nek pas jumatan rak sah kemlinti numpak motor opo mobil barang ( mlaku wae malah sehat...soyo adoh dalane soyo gede pahalane)
7. Numpak motor rak sah pecicilan opo meneh karo mbleyer mbleyer barang (lha opo mah kampanye karo cabe cabean)
8. Hindari dalan tanjakan (nek kantormu daerah banyumanik, mending resign wae)
9. Ora usah kakean plesir sing ra jelas (mending nonton berita politik ning omah ben tambah ikhlas)

# Tips iki yen diterapke bakal ngirit bbm tenan...ora sah gaya kredit kendaraan meneh (nduwe kendaraan siji wae tuku bensine karo mrengut)
SEMOGA BERMANFAAT :);)<=-P

Related Posts:

Klik Iklan